NO EXCUSES

OUTDOOR TRAINING ​

Fitnessbranchen prøver ihærdigt at gøre træning og træningsmetoder mere og mere indviklede ud fra et kommercielt perspektiv.

Alverdens nye elektriske maskiner, koncepter, pulver, barer og shakes som skal hjælpe dig mod massive biceps, rund numse og flad mave.

Den tendens vil jeg gerne gøre op med, ved at gøre træning og fysisk aktivitet simpel, målbar og let tilgængelig. Træning/motion er ikke kun hvordan vi ser ud i spejlet, men i høj grad også hvordan vi føler og har det inden i .

En aktiv livsstil er nødvendigt for et langt og sundt liv, og min vision er, at bidrage til, at flere og flere kan opnå eller vedligeholde en aktiv livsstil.

"NOEXCUSES er mit mantra, og vi træner udendørs. En lille vind, et lille regnskyld eller ekstrem sommerhede holder os ikke tilbage"

Når vi træner udendørs har vi plads, luft og lys til at udfolde os i. Vi kan bruge kroppen som den var tiltænkt, og udfordrer os selv på styrke og udholdenhed. Derudover giver lyset og den friske luft os et ekstra boost i frigivelsen af endorfiner og dopamin.

Sessionerne har som regel en varighed af én time 1-3 gange ugentligt. Træningen er tilrettelagt således at alle kan være med, og få et stort udbytte – både erfarne og mindre erfarne.

KallonTraining er et slags mobilt fitnesscenter, og vi gør brug af vores omgivelser (trapper, bakker, bænke), men jeg har også udstyr som fx TRX, kettlebells, elastikker, håndvægte, sjippetorv mm., som vi også vil bruge i træningen.


Kontakt mig nu, og kom med ud og se, om det ikke er noget for dig!